Filistin bayrağının açıldığı maçta drama!

Galatasaray'ın grubundaki Kopenhag uzatmalarda bulduğu golle Manchester United'ı 4-3 yendi. Karşılaşmada bir taraftar sahaya Filistin bayrağıyla girdi.

Spor 9 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Maçın ilk yarısında sahaya giren Filistin bayraklı kişi güvenlik güçlerince çıkarıldı.

Galatasaray’ın da yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Danimarka ekibi Kopenhag, İngiliz temsilcisi Manchester United’ı konuk etti. Nefes kesen karşılaşmadan 4-3 ile galip ayrılan taraf Kopenhag oldu.

Manchester United’ın yaz aylarında İtalyan ekibi Atalanta’dan transfer ettiği Danimarkalı golcü Rasmus Höjlund 3 ve 28. dakikalarda takımını 2-0 öne geçirdi. 20 yaşındaki forvet böylelikle Kırmızı Şeytanlar lakaplı kulübün tarihinde ilk beş Şampiyonlar Ligi maçında 4 gol atan ilk isim oldu. Ayrıca Höjlund kulüp tarihinde bir Şampiyonlar Ligi maçında iki gol atan en genç oyuncu oldu. (20 yıl, 277 gün)

Manchester United’ın en tehlikeli futbolcularından olan Rashford İstanbul’da cezalı olacak.

Manchester United’ta işler çok iyi giderken 42. dakikada Marcus Rashford gördüğü direkt kırmızı kart gidişatı değiştirdi. İngiliz forvet 29 Kasım’da oynanacak Galatasaray maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Münih'teki Ali Sami Yen'de Galatasaray'a yazık olduMünih’teki Ali Sami Yen’de Galatasaray’a yazık oldu

İlk yarım saatte 2-0 geriye düşen Kopenhag 10 kişi kalan rakibine karşı baskısını arttırdı ve 45’te Elyounoussi, 45+9 Diogo Gonçalves’in penaltı golleriyle devreye 2-2’lik eşitlikle gitti. United, 69. dakikada VAR’ın devreye girmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Bruno Fernandes Kırmızı Şeytanlar’ı bir kez daha öne geçirdi.

Ancak Danimarka ekibi pes etmedi. 83’te Lerager, 87’de ise 17 yaşındaki Bardhji’nin golleri ile maçı çevirerek 4-3’lük skorla 3 puanı hanesine yazdırdı. Averajla Galatasaray’ın önüne geçen Kopenhag, beşinci haftada Bayern Münih deplasmanına gidecek. 3 puanda grubun dibinde kalan Manchester United ise İstanbul’da Galatasaray’ın konuğu olacak.

Keşke Galatasaray'ın gidiş yoluna puan verilse!Keşke Galatasaray’ın gidiş yoluna puan verilse!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.