Galatasaray’ın rakibi Manchester’dan Antony kararı: Bir sonraki duyuruya kadar dönmüyor

Manchester United, hakkında eski sevgilisine saldırı suçlaması olan Antony hakkında kararını açıkladı. Oyuncu, bir sonraki duyuruya kadar takıma dönmeyecek.

Spor 11 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Antony hakkında suçlamalarda bulunan bir kişi şikayetini geri çekti.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki rakiplerinden Manchester United’ın Antony krizi sürüyor. Kulübün 2021 yazında 95 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Ajax’tan transfer ettiği Antony hakkında eski sevgilisi, şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayette bulundu. Bu olay üzerine soruşturma başlatıldı. Antony iddialar üzerine bir televizyon programına katılarak “Hiçbir zaman ona dokunmadım. Kadına şiddet yüzde 100 yanlıştır. Annem, kız kardeşim var. Onların başına böyle bir şey gelmesini asla istemem” dedi. Antony’nin eski kız arkadaşı Gabriela Cavallin kanıt olabilecek bazı fotoğraflar paylaşmış ve Antony hakkında iddialarda bulunmuştu.

Galatasaray'a gün doğabilir: Manchester'ın içi fena karıştıGalatasaray’a gün doğabilir: Manchester’ın içi fena karıştı

Oyuncunun kulübü Manchester United, söz konusu olayla alakalı kararını açıkladı. Kırmızı Şeytanlar’dan yapılan açıklamada “Kulüp olarak Antony’nin aleyhindeki iddiaların farkındayız. Milli maçlara katılmayan oyuncuların pazartesi günü geri dönmesi gerekiyor ama Antony’nin hakkındaki iddiaları ele almak üzere bir sonraki duyuruya kadar geri dönmemesi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kulüp olarak şiddet ve taciz eylemlerini kınıyoruz. Bu duruma dahil olan herkesi korumanın öneminin farkındayız ve bu iddiaların istismardan kurtulanlar üzerindeki etkisini kabul ediyoruz.” sözlerine yer verildi.

Antony ise “Bana karşı ileri sürülen iddialarla ilgilenirken United ile bir süre izin alma konusunda anlaştım. Bu karşılıklı bir anlaşmaydı. Suçlandığım konularda masum olduğumu yinelemek ve polisle işbirliği yapacağımı belirtmek isterim” dedi.

Manchester United karıştı: Kadına şiddet, ölüm tehdidiManchester United karıştı: Kadına şiddet, ölüm tehdidi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.