Giresunspor’un umudu son haftaya kaldı

Giresunspor, ligden düşmesi kesinleşen Ümraniyespor'u 1-0'la geçti. Süper Lig'e tutunma umudunu son haftaya taşıdı.

Spor 4 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Giresunspor, Ümraniyespor'u tek golle geçti.

Küme düşme bölgesinde bulunan Giresunspor için zor bir haftaydı. İki olası rakibinden İstanbulspor, haftayı hükmen galibiyetle geçmiş, Ankaragücü ise amaçsız Kayserispor deplasmanındaydı. 1. Lig’in yolunu tutmuş Ümraniyespor önünde yapılacak bir hata Giresunspor’un düşmesi anlamına geliyordu. Kayseri’den gelen Ankaragücü’nün gol haberiyle deplasman takımının stresi arttı. Bir golleri ofsayt gerekçesiyle iptal edilince iyice gerildiler. İlk yarının son dakikasında sağdan gelen orta altı pasın solunda Sainz’in önünde kaldı. Bu oyuncunun pasıyla topla buluşan Bajic Giresunspor’u öne geçirdi.

Beşiktaş'ın paşaları Kasımpaşa'yı yıktı, derbiyi beklemeye başladıBeşiktaş’ın paşaları Kasımpaşa’yı yıktı, derbiyi beklemeye başladı

İkinci yarıda yeşil beyazlılar skoru tutmak için oynadı. Rakibe pozisyon vermediler. Maç bittiğinde 3 puan alınmış umut korunmuştu ama sahada sevinç yoktu. Kayseri’den gelen Ankaragücü galibiyeti haberiyle üstüne çıkacakları tek rakip İstanbulspor kaldı. Ancak onlar da haftaya Ümraniyespor’u konuk edecek. Yani Giresunspor’un evinde Antalyaspor’u yenmesi yetmeyebilir. Ama gene de Giresunspor, İstanbul’7dan kümede kalma umudunu koruyarak döndü.

Trabzonspor, Alanyaspor'a hesap kesti, Hamsik'e veda ettiTrabzonspor, Alanyaspor’a hesap kesti, Hamsik’e veda etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.