Karagümrük tesissiz kaldı, Kasımpaşa kapılarını açtı

Sports Digitale'in haberine göre antrenman için TFF'nin Riva tesislerini kullanan Karagümrük takımı, zemin bakım çalışmaları sebep gösterilerek tesislerden çıkarıldı. Kasımpaşa, Kemerburgaz'daki tesislerini takıma açtı.

Spor 22 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Karagümrük'e şok, tesissiz kaldılar.

Türkiye Futbol Federasyonu son dönemde aldığı almadığı kararlarla ön plana çıkıyor. Bu kararların sonuncusunu Sports Digitale duyurdu. Habere göre TFF’nin Riva tesislerini kullanan Karagümrük Spor Kulübü, zemin bakım çalışmaları sebep gösterilerek bu tesislerden çıkarıldı.

Gümrük’ün imdadına Haliç’in diğer kıyısındaki ezeli rakibi Kasımpaşa yetişti. Beyoğlu ekibi Kasımpaşa, tesissiz kalan Fatih Karagümrük’e Kemerburgaz Tesisleri’ni tahsis etti.

Süper Kupa'da fikir birliği yok, karar TFF'ninSüper Kupa’da fikir birliği yok, karar TFF’nin

Hurma isyan etmişti

Karagümrük’ün stadyumu olmayışı konusu daha önce de defalarca gündeme geldi. Son olarak geçtiğimiz ağustos ayının sonunda katıldığı bir televizyon programında konuşan Süleyman Hurma “Bu konuyu son kez konuşuyorum. Stat ve tesis konusunda diğer takımlara, TFF’ye çok içerliyorum. Herkes stadını ve tesisini kendisi mi yaptı? Bu ülkedeki statların, tesislerin %99’u devlet ve belediyeler tarafından yapıldı. Bütün takımlar kendisi yaptıysa bizi almayın lige. Sorun yok. Devlet arsalarının alınıp satılıp kulüplere kullanıldığı ülkede Fatih Karagümrük’e niye bir şey yapılmaz? Ondan sonra bize ‘Fatih Karagümrük’ün stadı ve tesisi yok. Ne işi var Süper Lig’de!” diyorlar. Bu denemez. Bunu demek vicdanla bağdaştırılamaz” diye konuşmuştu.

An itibariyle topladığı 30 puanla 18. sırada bulunan Karagümrük ligde kalma mücadelesi veriyor. İstanbul ekibi sezona Alpaslan Erdem’le başlamış ardından Şota Arveladze ile anlaşmıştı. Geçtiğimiz haftalarda Gürcü hocayla da yollarını ayıran Karagümrük’te başa Tolunay Kafkas gelmişti.

İddia: Hakemler yedi haftadır paralarını alamıyorİddia: Hakemler yedi haftadır paralarını alamıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.