Manchester United geri döndü, Arsenal yakalandı

Manchester United, ilk 4 dakikada 2-0 geri düştüğü Nottingham Forest maçını 3-2 kazanmayı başardı. Arsenal, Londra derbisinde Fulham'a son dakikalarda yediği golle 2-2 berabere kaldı.

Spor 27 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Premier Lig’de Manchester United, ilk 4 dakikada 2-0 geri düştüğü maçta Nottingham Forest’ı 3-2 mağlup etti. Old Trafford Stadı’nda oynanan maçta konuk ekip, 2’de Taiwo Awoniyi ve 4’te Willy Boly’nin attığı gollerle adeta iki farklı üstün başladı. 17. dakikada Christian Eriksen ve 52. dakikada Casemiro’nun golleriyle skora dengeyi getiren ev sahibi takım, 76. dakikada Bruno Fernandes’in penaltı golüyle galibiyete uzandı. Manchester United bu galibiyetle puanını 6’ya çıkarırken, Nottingham Forest 3 puanda kaldı.

Championship'te Ozan 'Tufan'ı esiyor!Championship’te Ozan ‘Tufan’ı esiyor!

Arsenal, Fulham’a takıldı

Günün bir diğer maçı Londra’da oynandı. Arsenal konuk ettiği Fulham ile 2-2 berabere kaldı. Fulham eski bir Manchester United futbolcusu olan Andreas Pereira’nın 1. dakikadaki golüyle öne geçti. 70’te penaltıdan Bukayo Saka ve 72’de Eddie Nketiah Arsenal’i 2-1 öne geçirdi. Ev sahibi ekip, 87’de Joao Palhinha’nın golüne engel olamayınca sanadan 2-2 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Bu sonucun ardından Arsenal üç hafta sonunda ilk puan kaybını yaşadı. Arsenal’in 7, Fulham’ın ise 4 puanı bulunuyor.

Premier skandal! Arkadaşını korumak için hatalı karara göz yummuşPremier skandal! Arkadaşını korumak için hatalı karara göz yummuş

Premier Lig’de alınan diğer sonuçlar şöyle:
Everton – Wolverhampton 0-1
Brentford – Crystal Palace 1-1
Bournemouth – Tottenham 0-2
Brighton -West Ham United 1-3

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.