Ziyech konusunda çıkmaz: Menajerinden ayrılık iddialarına yalanlama

Basında çıkan iddialara göre Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in menajeri oyuncunun takımda mutlu olmadığını ve ayrılmak için kulüpten kolaylık istediklerini açıkladı. Ancak menajer Gardi "Böyle bir açıklama yapmadım" dedi.

Spor 2 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Ziyech ve Galatasaray yol ayrımında.

Galatasaray geçen yaz transfer dönemini hareketli geçirdi. Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olacak bir kadro kurmaya çalışan ekip birbirinden değerli oyuncuları kadrosuna kattı. Angelino, Wilfried Zaha, Davinson Sanchez, Tanuguy Ndombele, Tete gibi maliyetli isimlerle anlaşan ekibin bir hamlesi de Hakim Ziyech’ti.

Ancak Ziyech hikayesi iki taraf açısından da istendiği gibi gitmedi. Hakkında mutlu olmadığı, ayrılmak istediği söylentisi çıkan Faslı futbolcunun durumuyla alakalı menajeri açıklama yaptı. George Gardi “Hakim Ziyech için Galatasaray macerası güzel başlamıştı, ancak iyi devam etmedi. Ayrılmak istediğimizi Galatasaray yönetimine ilettik. Galatasaray bize zorluk çıkarmayacak” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Galatasaray mahkemelik olduGençlik ve Spor Bakanlığı ile Galatasaray mahkemelik oldu

Bu haberin basına yansımasının ardından Gardi kişisel hesabından bir yalanlama yayınladı. “Ziyech hakkında hiçbir açıklamada bulunmadım” dedi. Oyuncunun kaderi konusunda belirsizlik sürüyor.

30 yaşındaki Ziyech kadroya Premier Lig devlerinden Chelsea’den kiralık olarak katıldı. Oyuncu şu ana kadar çıktığı 14 maçta dört gol atıp iki asist yaptı. Ziyech özellikle Şampiyonlar Ligi’nin beşinci haftasında oynanan Manchester United maçında attığı gollerle 3-1’e gelen maçın dönmesinde büyük katkı yaptı.

Galatasaray’daki tek haber Ziyech değil. Söylentilere göre Şampiyonlar Ligi macerasına grup aşamasında veda etmenin bedeli ağır olacak. Maaş ödemelerinde sıkıntı yaşayan ekip geldiği günden beri beklentilerin altında kalan Tanguy Ndombele ve geçen yaz yapılan Davinson Sanchez transferiyle yedek kulübesine mahkum olan Victor Nelsson’la yollarını ayıracak.

Suudi Arabistan'daki Atatürk skandalının sebebi 4 milyon dolar paraymışSuudi Arabistan’daki Atatürk skandalının sebebi 4 milyon dolar paraymış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.