‘O la la’ olay oldu! Fenerbahçe- Pendikspor maçının spikeri açıklama yaptı

Fenerbahçe -Pendikspor maçında Mert Hakan Yandaş'ın attığı golden sonra 'O la la' diyen spiker Ali Okancı açıklama yapmak zorunda kaldı: Belki de Süper Lig'de bu toplara girmemek gerekir.

Spor 11 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Ali Okancı, Fenerbahçe-Pendikspor maçının spikeriydi.

Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe sahasında Pendikspor ile karşılaştı. Müsabakada 1-0 geriye düşen sarı-lacivertliler rakibini Mert Hakan Yandaş, Michy Batshuayi, Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci’nin golleriyle 4-1 yenmeyi başardı. Fenerbahçe – Pendikspor karşılaşmasını anlatan beIN Sports spikeri Ali Okancı’nın Mert Hakan Yandaş’ın attığı golden sonra ‘o lala’ (vay canına) demesi sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı.

Karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ali Okancı “Icardiiii diye bağırdım Galatasaraylı oldum. Ghezzaaaal diye bağırdım Beşiktaşlı oldum. Rossssi diye bağırdım Fenerbahçeli oldum. Diğer takımların da taraftarı oldum yıllar içinde. Bir süre önce benimle özdeşleşmesini istediğim için Avrupa liglerinde atılan harika gollerden sonra kullandığım olala sözünü Süper Lig’de de kullansam nasıl olur diye düşündüm. Galatasaray-Rizespor maçını anlatsaydım bu hafta ilk kez Kerem Demirbay’ın golünde kullanırım tahminimce. Ve bu sefer de Fenerbahçe taraftarının lincine uğrardım kuvvetle ihtimal. Mert Hakan’ın golünde ilk kez kullandım ve şimdi tam tersini yaşıyorum. Hata ettim, belki Süper Lig’de bu toplara girmemem gerekirdi bilemiyorum. Kırdıysam hakkınızı helal edin.”

beIN Sports spikeri Ali Okancı yöneticileriyle ilk fırsatta bunun bir değerlendirmesini yapacağını belirterek “Kendi adıma bir aksiyon almam gerektiğine kanaat gerektirsem de alacağımdan emin olabilirsiniz” dedi.

Ali Okancı kimdir?

Bein Sports’un spikerlerinden Ali Okancı 1978 yılında İstanbul’da doğdu. Liseyi Etiler Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nde, üniversiteyi Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı. 1999’da Tv8’de spor servisinde işe başladı. TRT, Kanal 6, 24 TV, Habertürk ve NTV gibi kanallarda görev aldı. Son olarak beIN Sports’da görev yapmaya başladı. Kariyerindeki ilk Premier Lig maç anlatımını 2003-2004 sezonunda yaptı. TRT’nin 2014 Dünya Kupası’nı yayınladığı dönemde günlük olarak kupaya dair birçok program sundu. Ali Okancı beIN Sports’ta ağırlıklı olarak Süper Lig ve Premier Lig maç anlatıyor.

Fenerbahçe Pendik virajından son 10 dakikada döndü, yarışa 'Devam' dediFenerbahçe Pendik virajından son 10 dakikada döndü, yarışa ‘Devam’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.