Yayın ekranı… Fenerbahçe, Pire’de servis kırmaya çalışacak

Fenerbahçe Beko, Euroleague play-off ikinci maçında Olympiakos deplasmanında olacak. Süper Lig'de Alanyaspor- Ümraniyespor, Bundesliga'da Bochum -Dortmund maçı var. İşte cuma ekranı...

Spor 28 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
İlk maçı kaybeden Fenerbahçe Yunanistan'da saha avantajını elde etmeye çalışacak.

Mithat Koray

THY EuroLeague’de play-off’a yenilgiyle başlayan Fenerbahçe Beko, Olympiakos ile bir kez daha deplasmanda oynuyor. İlk maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergileyen ancak ikinci devrede Yunan ekibinin üçlük yağmuruna engel olamayan temsilcimiz bu kez kazanmak istiyor. Barcelona- Zalgiris serisi beklendiği gibi start aldı ve İspanyol ekibi ilk karşılaşmada rakibini farklı mağlup etti. Bu akşamki ikinci randevuda da tablonun değişmesi zor görünüyor. NBA’de Doğu Konferansı’nın son yarı finalistinin belirleneceği Atlanta Hawks – Boston Celtics eşleşmesinde altıncı maç bu sabah oynanacak. Atlanta kazanırsa heyecan devam edecek.

Play A Simple Game of Genius ya da bana kaderimin bir oyunu mu bu?Play A Simple Game of Genius ya da bana kaderimin bir oyunu mu bu?

Futbolda pek de zengin olmayan bir menü var. Süper Lig’de teknik direktör değişikliğine giden iki takım Alanyaspor ile Ümraniyespor karşılaşıyor. Bundesliga’da geçtiğimiz hafta liderliği Bayern Münih’ten devralan Borussia Dortmund, Bochum deplasmanında. İtalya’daki Lecce-Udinese ve Spezia – Monza karşılaşmaları alt sıralar açısından önem taşıyor. Türk futbolseverlerinden ender gelişen ataklarından tanıdığı Osasuna, La Liga’da Real Sociedad’ı konuk ediyor. Spor Toto 1.Lig’e tutunmak için son kozlarını oynayan Gençlerbirliği, sahasında play-off’taki yeri sağlam görünen Bodrumspor’u ağırlıyor. U17 Elit B Ligi’nde şampiyonun belirleneceği finalde Keçiörengücü ile  Samsunspor karşı karşıya geliyor.

Barcelona Messi’nin parasını Messi'den çıkaracak!Barcelona Messi’nin parasını Messi’den çıkaracak!

Dünya Snooker Şampiyonası’nda finale çok az bir mesafe kaldı. 33 frame üzerinden oynanan yarı finallerde dünya sıralamasında ikinci basamakta bulunan Mark Selby, üç numarada yer alan Mark Allen ile mücadele ederken, dünya klasmanında 80.sıradaki 2002 doğumlu Si Jiahui, 10.basamaktaki Luca Brecel ile kozlarını paylaşıyor. Günün önemli spor olaylarından biri 2023 NFL draftı.

28 Nisan cuma

NFL: 03.00 2023 Draft S Sport +

NBA play-off: 03.30 Atlanta Hawks – Boston Celtics S Sport

Snooker: 12.00 Dünya Şampiyonası yarı final Eurosport 1

16.25 Dünya Şampiyonası yarı final Eurosport 1

21.00 Dünya Şampiyonası yarı final Eurosport 1

Bisiklet: 16.30 Romandie Turu 3.etap Eurosport 2

U17 Elit B Ligi finali: 19.00 Keçiörengücü – Samsunspor TFF YouTube

Serie A: 19.30 Lecce – Udinese S Sport +

21.45 Spezia – Monza S Sport +

Spor Toto Süper Lig: 20.00 Alanyaspor – Ümraniyespor Bein Sports 1

Spor Toto 1.Lig: 20.00 Gençlerbirliği – Bodrumspor TRT Spor & Bein Sports 2

THY EuroLeague play-off: 21.00 Barcelona – Zalgiris Kaunas S Sport

21.30 Olympiakos – Fenerbahçe Beko S Sport 2

Bundesliga: 21.30 Bochum – Borussia Dortmund Bein Sports 4 & Tivibu Spor 1

La Liga: 22.00 Osasuna – Real Sociedad S Sport +

Ligue 1: 22.00 Strasbourg – O.Lyon Bein Sports 5

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.