Adam etek altı röntgenci işte, bunda anlamayacak ne var ki?

27 Nisan 2024

Bazen çoğunluğu ‘şok eden’ bazı gelişmeleri acaba bir tek ben mi normal görüyorum, bu toplumda bir tek anormal ben miyim diye düşünüyorum.

bunun son örneğini cep telefonu ile etek altı gizli görüntü çeken adam ile ilgili haberde yaşadım.

***

size şimdi bir soru soracağım, buna dürüst, lafı evirip çevirmeden doğru cevap verirseniz sevinirim.

Yahu, bu alemde cep telefonlarına video çekme fonksiyonu getirildiğinde bunun kadınların etek altı gizli görüntüsünü almak isteyenlerin sayısında da patlama yaratacağını düşünmeyen bir tek Allah’ın kulu var mıydı bu dünyada. Böyle bir şey mümkün mü?

***

kadın vücudunun hemen her noktasından kendine arzu nesnesi çıkarabilmiş erkek beyinlerindeki son vahim gelişmeler göz önüne alındığında aklı biraz çalışan hiç kimse cep telefonlarının bu şekilde  de kullanılmasına şaşırmış olamaz.

hatta benim gibiler hiç şaşırmadığı gibi nasıl olup da bunun daha çok yaygınlaşmadığını, daha popüler olmadığını merak bile eder.

***

bir kadının etek altı görüntülerini çekmenin normal olduğunu söylemiyorum tabii ki, dediğim sadece şu, cep telefonlarına video çekme fonksiyonu getirilmesinden itibaren bari bunun olması kendilerini çok şaşırtmış gibi davranan, duyarlılıklarının rencide olduğunu filan söyleyen iki yüzlüler olmasaydı keşke.

***

Haydi bugünü kendimizle yüzleşme, kendimize karşı dürüst olma günü ilan edelim ve size bir soru daha sorayım. buna da dürüst, doğru cevap verme çalışın.

Yine bu dünyada AVM’de yürüyen merdivenden çıkarken önünde çok kısa etekli güzel bacaklı kadın gördüğünde şimdi keşke birkaç basamak daha altta olsaydım diye düşünmemiş erkek var mıdır?  erkeklerde yaygın olan salaklığın bence en belirgin göstergelerinden biri, görülecek yeni, insanı şaşırtabilecek hiçbir şey olmayacağını bile bile oraları yine de görme arzusunu bir türlü bastıramamasıdır.

***

benim LGBT+ hareketine verdiğim desteğin bir nedeni de bu aslında. Bir travesti kısa etekle AVM’de yürüyen merdivene bindiğinde bunun arkasından yaklaşıp etek altı videosunu çekmeye girişen için hayatta bir daha unutamayacağı büyük bir sürpriz olacağı kesindir. başka hiçbir nedenim olmasa dahi sadece bu nedenden dolayı travestilere hep tam desteğim var.

***

ama başlarına ne gelirse gelsin erkeklerin ders alacağı yok. Nüdist kampında yaşamakta olan bir erkek bile fırsat bulduğunda kendini tutamaz ve yine de etek altı görüntüsünü merak edebilir. durum öyle vahim.

***

bu tür insanlara toplumda verilen tepki bence iki ana gruba ayrılıyor. röntgenciyi çektiği fotoğraflara dikkatle baktıktan sonra kınayanlar var bir, bir de bunu neden yaptın, kendini savunmak için ne  diyeceksin gibi saçma bir soruyu soranlar.

***

son bir haber geldi, yeni bir röntgen vakası ile ilgiliydi haber. imkanım olsa, bulabilsem o haberi yazanı yakasından tutup kendinden geçene kadar tokatlardım.

***

haberin başlığı aynen şöyleydi: ‘AVM’de kadınların etek altı fotoğrafını çekmişti: Röntgenciden akıl almaz savunma!’

bu başlıktan sonra adam acaba akıl almaz ne demiş olabilir ki diye okursunuz tabii bu saçmalığı:

‘Ankara’da Mustafa A. Çankaya’da bir AVM’de 30 yaşındaki Merve A.’nın etek altı görüntülerini çekti. Genç kadının durumu polise haber vermesi üzerine gözaltına alınan röntgencinin savunması şoke etti.’

***

şimdi sıkı durun, şoke ettiği söylenen bu savunma ‘Eee, ne olmuş yani, herkes merak eder etek altı görüntüyü, bunu çekmek gayet normal’ filan değildi. 

Adam sadece ‘şeytana uydum, pişmanım’ demişti. savunması bundan ibaretti. şimdi söyleyin, haklı değil miyim bu haberi yazanı bir güzel dövmek istemekte?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.