Siyahi penis

4 Mayıs 2024

İnsanın neyi nasıl söylediğine devamlı karışmanın doğal hakları olduğunu sanan liberal siyasi doğrucular nedense zenciye zenci denmesini yasaklamaya çalışıyor.

bu insanlar hiçbir zaman umrumda olmadı ve onların istediği türde bir insan olmayı kendime hakaret olarak da kabul ederim.

günün her saatinde nasıl konuştuğumu düşünmeye, eğer bir kelime söylersem acaba bu kimi üzer diye endişelenmeye  hiç niyetim yok.

***

buna rağmen bu yazının başlığını zenci penisi olarak değil siyahi penis olarak atmam bu konuda duyarlılığın bazen ne kadar komik sonuçlar verileceğini görmeniz içindi.

Baskılara dayanamayıp  zenci penisi yerine bana komik gelen  siyahi  penis demeyi gerçekten düşünseydim o zaman elimde olmadan şu fıkrayı da anlatmak zoruda kalacaktım size:

***

Bir gün İrlanda’da bir sanatçı heykelini sergilemeye başlamış. üç çıplak zenci bir bankta yan yana oturuyorlarmış eserde. sağdaki ve soldaki zencinin hayli büyük olan penisleri siyah renkteymiş ancak ortadaki zencinin penisi pembe renkliymiş.

kasabada kim bu heykeli gördüyse anlamını bir türlü çıkaramamış. birçok rivayet çıkmış heykelin anlamı  hakkında.

Bir gece insanlar barda toplanmış bir İrlandalının gece o saatte normalde ne yapması gerekiyorsa onu yaparlarken yani içki  içerlerken gözlüklü bir adam girmiş bara, ben size heykelin gerçek anlamını anlatırım demiş

Herkes sen nereden bieceksin lan bunu filan demişler. Ama adam heykeli yapan sanatçı benim deyince bu defa merakla dinlemeye başlamışlar.

‘Bu heykelde yan yana oturmakta olan aslında üç zenci değil onlar kömür madeninde çalıştıktan sonra dinlenmekte olan üç İrlandalı   aslında. ortadaki adamın penisi pembe, çünkü onun madenden sonra buluşacağı bir kadın varmış işten çıkar çıkar çıkmaz o  bölgesini yıkamış’ demiş.

bardakiler meselenin nihayet anlaşılmış olmasının verdiği keyifle birer içki daha içmişler bunun üstüne.

***

Evet biliyorsunuzdur herhalde zenci penislerinin büyüklüğü hakkında neredeyse mitolojik boyutta söylentiler vardır. mizah dünyası bu konuda yapılmış esprilerle doludur. 

***

ben bu meselenin söylentiden ibaret olmadığını gençliğimde son derece vahim olabilecek bir deneyimle öğrendim.

1970’li yıllarda New York dünyanın  ahlaksızlık merkezi gibiydi. Seks dükkanlarında isteyenin porno film seyredebileceği, isteyenin de ne arzuluyorsa onu yapabileceği küçük odalar vardı. Gerçi o gün içine girmek için sıra beklediğim odaya girmenin pek de tekin olmayacağını gösteren birçok işaret  vardı etrafta, ama ben yine de ısrarla sıra beklemeyi sürdürdüm.  

***

Mekanın pek de tekin olmadığını gösteren en büyük işaret diğer odaların kapısı açıldığında içinden çıkan çıplak adamların sıra beklemekte olan adamlara  penislerin göstererek oral seks yapmak ister misin diye sormasıydı. Ama ben sıra beklediğim odadan normal bir film seyircisi çıkacağını umarak beklemeyi sürdürdüm.

***

Tabii ki bu olmadı. Bunun yerine içeriden çırılçıplak bir zenci çıktı ve bana doğru penisini tutarak oral seks isteyip istemediğimi sordu. Adamın arzusu penisini ağzımın düzeyinde tutmak olabilirdi ama mümkün değildi çünkü bunun olabilmesi için adamın önümde diz çökmesi gerekiyordu. Ama o anda adamın penisi başımın hayli yukarısındaydı. Adam odadan o  halde çıkar çıkmaz penis başının üstünde dolaşmaya başladığında bana sanki ‘Independence’ Day filmindeki dünyayı yok etmeye gelmiş dev uzay aracı ile karşılaştım hissi gelmişti. Hani filmde uzay aracı New York üstünde dolaşmaya başladığında sanki gece olmuş gibi şehirde etraf nasıl karardıysa seks dükkanının içi de öyle kararmıştı.. Oradan panik içinde hemen kaçmak yerine adamın penisini büyük dikkatle izlemeye başladım. Boyu o kadar büyüktü ki bir ara girmek için sıra beklediğim odadan çıkanın insan değil King Kong olduğunu bile düşündüm.

***

kendisini hayret ve dikkatle izlememi zenci tam yanlış anlıyordu ki kendime gelip oradan panik içinde kaçtım. Sadece oradan değil. böyle bir adamın var olabildiği bir şehirde bulunmanın da pek tekin olmayacağını düşündüğümden yakındaki otobüs garına giderek ilk otobüs nereye gidiyorsa oraya gittim. ilk otobüs maalesef Miami’ye filan değil Ohio’ya gidiyormuş. Biraz mantığı olan bir insan bile, eğer tutuklu değilse, kendi rızasıyla Ohio’da kalmayacağından bütün riskleri alarak takrar New York’a döndüm.

***

O günden sonra zenci penislerinin boyu üzerine yapılan her espriye gülmeyi sürdürmeme rağmen hep bunların aslında gerçek olduğunu da düşündüm.

***

Ben aslında şişme kadınlarla seks gibi ciddi ve anlamlı konularda yazmaya tam başlamışken bu konuya neden girdiğimi merak  ediyorsanız. bunun da suçlusu Ertuğrul Özkök. Bana bir Türk doktorunun yaptığı penis büyütme ameliyatını anlattığı  videosunu gönderdi.Yani durup dururken beni kötü yola itti. görünce yazmadan katiyen duramayacağımı bildiğinden şu anda bunu okurken  keyfinin çok iyi olduğuna eminim.

***

doktor zenci bir adama yaptığı penis büyütme ameliyatını anlatırken adamın penisinin aslında 22 santim olduğunu ama adamın bulunduğu ortamlar  nedeniyle bununla tatmin olmayarak büyütme ameliyatı  istediğini anlatmış. Ve sonunda zencinin penis boyu 27 santime çıkarılmış.

***

Ben bunu dinlediğimde aklıma gelen ilk düşünce yüksek sesle ‘ÇÜŞ’ demek oldu.

Sonra da adamın hangi  ortamlarda bulunduğunu ve 22 santimin yetmeyip adamı penisinin boyuna beş santim daha ekletmeye iten ortamın Türkiye’de nerede  olabileceğini düşündüm ve bunu hala daha  merak ediyorum.

***

Birçok insan kaçak göçmenler meselesinin bu ülkenin başına bela olacağını düşünüyor. şimdi onları  haklı  çıkaracak net bir gelişme de yaşandı. Artık aramızda penisi 27 santim olan bir zenci özgür ve rahat dolaşıyor. Kaçak göçmenler meselesine çözüm bulma zamanının çoktan gelmiş olduğunu bundan daha iyi gösterecek başka bir gelişme olması ihtimali var mı sizce?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.