Dursun Özbek: Süper Kupa’yı almaya gidiyoruz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bu akşam Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde oynanacak Süper Kupa maçını kazanmak istediklerini açıkladı.

Spor 29 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa öncesi açıklama.

2022-23 sezonu şampiyonu Galatasaray ve aynı sezonun Türkiye Kupası galibi Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirecek Süper Kupa maçı bu akşam oynanacak. Suudi Arabistan’ın Riyad kentindeki El Awwal Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı mücadele 20.45’te başlayacak. Karşılaşmayı TFF’den Abdülkadir Bitigen yönetecek.

Maç hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek “2023 yılının son kupası ve son derbisi Suudi Arabistan’da oynanacak. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum çünkü her iki takım da çok iyi hazırlandı. Her iki takım içinde önemli bir kupa. Kazanan inşallah Galatasaray olacak. Kupayı alıp taraftarlarımızı ve bizi izleyenleri memnun etmek istiyoruz. Şimdiden takımıma başarılar diliyorum. Güzel bir maç için herkes hazırlansın” dedi.

Suudi Arabistan'da 'Süper' heyecanSuudi Arabistan’da ‘Süper’ heyecan

Sarı-kırmızılılar geçen pazar akşamı Süper Lig’in 18. haftasında oynanan karşılaşmada rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı. Cimbom Arabistan’daki maça dört eksikle çıkacak. Sakatlıkları bulunan Davinson Sanchez, Hakim Ziyech ve Sergio Oliveira haricinde kulüpteki geleceği belirsizliğini koruyan sol bek oyuncusu Angelino da kadroda yok.

Galatasaray İletişim Direktörü ile gazetecinin tehdit polemiğiGalatasaray İletişim Direktörü ile gazetecinin tehdit polemiği

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.