Fenerbahçe için potada da samba zamanı

Fenerbahçe, son olarak Cleveland Cavaliers forması giyen Brezilyalı oyun kurucu Raul Neto ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncu 8 yıldır NBA'de bulunuyordu.

Spor 6 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Raul Neto Fenerbahçe'nin bu sezon beşinci transferi oldu.

Futbolda kadrosunda Luan Peres, Becao gibi Brezilşayı futbolcular bulunan Fenerbahçe potada da aynı ülkeden transfer yaptı. Sarı lacivertliler, en son NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Raul Neto’yu transfer etti. Brezilyalı oyun kurucu Raul Neto ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyuran Fenerbahçe transferi şöyle açıkladı: “Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, kariyerine sekiz sezondur NBA’de devam eden ve son olarak Cleveland Cavaliers forması giyen Brezilyalı oyun kurucu Raul Neto (1992, 1.85) ile 1+1 yıllık anlaşmaya varmıştır.”

Cleveland formasıyla geçen sezon 48 karşılaşmada görev alan Neto; 3.3 sayı, 1.0 ribaund, 1.6 sayı istatistikleri ile oynadı. Daha önce Sertaç Şanlı, Yam Madar, Nate Sestina ve Georgios Papagiannis’i kadrosuna katan sarı lacivertliler böylece bu sezon 5. transferini gerçekleştirmiş oldu.

Ömer Faruk Yurtseven'den Obradovic yorumu: Ben artık NBA'deyim o Avrupa'daÖmer Faruk Yurtseven’den Obradovic yorumu: Ben artık NBA’deyim o Avrupa’da

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.