Fenerbahçe Kadıköy’de kalesini aylardır kapatamıyor

Derbi mücadelesinde Beşiktaş'ı mağlup eden Fenerbahçe kalesinde bir kez daha gol gördü. Sarı-lacivertlilerin Kadıköy'de filelerini koruduğu son maç 24 Aralık 2023 tarihinde oynanıp golsüz sona eren Galatasaray maçı.

Spor 29 Nisan 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Fenerbahçe, Beşiktaş'ı mağlup ettiği maçta bir kez daha gol yedi.

Süper Lig’in 34’üncü haftasında Beşiktaş’ı 2-1’le geçen Fenerbahçe 82’nci dakikada Cenk Tosun’un attığı gole mani olamadı. Uzun süredir kalesini gole kapatmakta sıkıntı yaşayan sarı-lacivertliler bir kez daha ‘clean sheet’ yapamadan maçı tamamladı.

Süper Lig’de oynadığı son altı maçın tamamında gol yiyen Fenerbahçe en son ligin 28’inci haftasında Hatayspor’u deplasmanda 4-0’la geçtiği maçta hüznü yaşamamıştı. Sarı-lacivertlilerin Kadıköy’de kalesini gole kapatmayı başardığı son maç ise 2023’ün sonunda oynanıp 0-0 biten Galatasaray maçı.

Sarı-lacivertlilerin iç sahada gol yemeden üç puana uzandığı son maç için ise takvim yapraklarında daha da geriye gitmek gerekiyor. 1 Ekim 2023 günü ligin yedinci hafta maçında Rizespor’u ağırlayan Fenerbahçe karşılaşmadan 5-0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

Fenerbahçe bu sezon Kadıköy’de oynadığı 17 maçın 13’ünü kazandı, üçünde berabere kaldı ve bir kez mağlup oldu. Bu maçlarda 50 kez gol sevinci yaşayan sarı-lacivertliler kalelerinde 20 gol gördü. İç sahada oynadığı maçların sadece üçünde rakiplerine gol izni tanımayan Fenerbahçe’nin ligin kalanında Kadıköy’de oynayacağı iki maç daha bulunuyor.

İrfan Can'ın düşmeyen formu tam zamanında zirveyi gördüİrfan Can’ın düşmeyen formu tam zamanında zirveyi gördü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.