Fenerbahçe-Union SG maçına Karadağlı hakem

Fenerbahçe'nin 3-0'ın rövanşında Union SG'yi ağırlayacağı UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçını Karadağlı Nikola Dabanovic yönetecek.

Spor 12 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe maçına Karadağlı hakem.

Fenerbahçe geçen perşembe günü UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union SG’yi 3-0 yendi. Belçika deplasmanındaki görkemli galibiyetle büyük bir avantaj elde eden sarı-lacivertliler rövanş karşılaşmasını 14 Mart Perşembe saat 20.45’te Kadıköy’de oynayacak.

İstanbul’daki maçın hakemi belli oldu. Karadağlı Nikola Dabanovic karşılaşmada düdük çalacak. Nikola Dabanovic’in yardımcılıklarını Vladan Todorovic ve Srdan Jovanovic yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Milos Boskovic olacak.

Dabanovic daha önce dört Türk takımının karşılaşmasında düdük çaldı. 28 Temmuz 2016’da Ankaraspor’un Nomme JK Kalju’yu 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yönetti. 16 Ağustos 2018’de Lask Linz’in Beşiktaş’ı evinde 2-1 yendiği maçta da görev alan Dabanovic 11 Ağustos 2022’de Slovacko’nun Fenerbahçe’yle 1-1 berabere kaldığı maçta da düdük çaldı. 16 Mart 2023 tarihinde oynanan ve Fiorentina’nın Sivasspor’u 4-1 yendiği maçta da Dabanovic görevliydi.

İsmail Yüksek'in hayali Manchester Unitedİsmail Yüksek’in hayali Manchester United

Galatasaray ve Fenerbahçe'den güzel hareket: Süper Kupa gelirleri depremzedelereGalatasaray ve Fenerbahçe’den güzel hareket: Süper Kupa gelirleri depremzedelere

Santos'lu Beşiktaş gol yollarında etkisizSantos’lu Beşiktaş gol yollarında etkisiz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.