İsmail Yüksek’in hayali Manchester United

Fenerbahçe milli orta sahası İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu. Yüksek ileride Avrupa'ya giderse çocukluk hayalini gerçekleştirmek ve Manchester United'da oynamak istediğini belirtti.

Spor 12 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
İsmail Yüksek hedeflerini açıkladı.

Fenerbahçe son yıllarda satış yaptığı oyunculardan büyük gelir elde etti. Eljif Elmas, Vedat Muriqi, Arda Güler, Kim Min-jae gibi isimler 20 milyon euro ve civarına Avrupa’nın dev kulüplerine transfer oldu. Bu transferlere önümüzdeki yaz aylarında yenileri eklenebilir. Euro 2024’ün de etkisiyle Fenerbahçe elindeki yıldızları büyük bedellere Avrupa’nın dev takımlarına gönderebilir. Gitmesi muhtemel isimlerden biri İsmail Yüksek.

Milli orta saha oyuncusu bu sezon içinde büyük gelişim kaydetti. Sezon başında altı numara transferi yapmak isteyen Fenerbahçe mali yükün altına girmek istemeyip bu transferden vazgeçince pişman olmadı. İsmail öyle bir gelişim gösterdi ki yönetimi “İyi ki üstüne transfer yapmamışız” noktasına getirdi. Ancak böyle giderse Fenerbahçe’nin kısa süre içinde altı numara transferine ihtiyacı olacak. Zira İsmail bir sonraki yüksek bonservisli satış olacak. Oyuncu gelecek hedeflerinden ve hayalindeki takımdan bahsetti.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı 'hakem'le başladı... Galatasaray da topa girdiTrabzonspor-Fenerbahçe maçı ‘hakem’le başladı… Galatasaray da topa girdi

İsmail “Önemli olan doğru zaman, doğru şartlar ve hangi sistemde oynadıkları. Benim oraya adapte olma sürecim de çok önemli. Avrupa’da gitmek isteyeceğim kulüp, çocukluk hayalim Manchester United” dedi. Oyuncu bu sezon Fenerbahçe’yle çıktığı en zor maça “Deplasmanda 1-0 kazandığımız Twente karşılaşması” diyerek örnek verdi. 25 yaşındaki futbolcu bu sezon takımıyla toplam 40 maça çıkmış ve bir gol, beş asistlik katkı sağlamıştı.

Geçenlerde Real Madrid formasıyla ilk LaLiga golüne imza atan eski takım arkadaşı Arda Güler hakkında da konuşan futbolcu “Arda Güler çok özel bir futbolcu, çok da güzel bir geleceğe sahip olacağını düşünüyorum. Bunu da geçen günkü maçta gösterdi. Umarım kariyeri boyunca bütün güzellikler onunla olur. Arda Güler şu an 19 yaşında, sizden yaklaşık beş yaş büyük, o hayal ederek bu günlere geldi. Hayal etmeyi asla bırakmayın” dedi.

Kapıdan döndü, son dakikaların golcüsü oldu: Michy BatshuayiKapıdan döndü, son dakikaların golcüsü oldu: Michy Batshuayi

'O la la' olay oldu! Fenerbahçe- Pendikspor maçının spikeri açıklama yaptı‘O la la’ olay oldu! Fenerbahçe- Pendikspor maçının spikeri açıklama yaptı

Fenerbahçe, Tahsin Kaya'yı uğurladıFenerbahçe, Tahsin Kaya’yı uğurladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.