Hadise ve eski eşi arasında neler oluyor?

Hadise'nin 4 aylık evliliğin ardından Eylül 2022'de boşandığı Mehmet Dinçerler'e yeniden döndüğü iddia edildi. Eski eşler cephesindeki son durum haftanın magazin mevzusu.

26 Ağustos 2023

Barışma hadisesinin aslı

Hadise bir yıllık ilişkinin ardından Mayıs 2022’de Mehmet Dinçerler’le evlenmişti. Bu kararının magazin dünyasında bıraktığı izlenim şuydu: “Reza Zarrab ilişkisi yüzünden zor günler geçiriyor. Sığınacak liman arıyordu. Bu iş yürümez.” Tahminler şöyleydi: “3 ay veriyorum, en fazla 6 ay devam eder, Hadise bir yıl sabreder.” Evlilik 5 ay sürdü. İddialar ise yine hortladı!

O yüzük nerede?

Mehmet Dinçerler’in evlilik teklif ettiği 3 milyonluk yüzük çiftin başına dert açmıştı. Çünkü Dinçerler’in aile şirketinden alacağı olanlar “Yüzük alacağına paramızı öde” diye kıyamet kopartmıştı. Sonradan tektaşın 180 bin TL olduğu ortaya çıktı. Sahtelik iddiası bile gündeme geldi. Yüzük hala Hadise’de.

Hadise ile eski eşi Mehmet Dinçerler’in arasında kazanlar yeniden kaynamaya başladı

Takıların son durumu

Bir mevzu da şuydu; Boşanmanın ardından takılar kimde kalacak? İddiaya göre; 75 bin dolarlık bilezik, 10 tane 5’i bir yerde, pırlanta kolye ve 250 bin liralık bileklik Hadise’de kaldı.

Süpürge yine gündemde

Magazin tarihine geçecek olay ise; Mehmet Dinçerler’in, Beykoz’daki evden eşyalarını alırken robot süpürgeyi de götürmüş olmasıydı. Mehmet Dinçerler “İtibar suikastı yapılıyor” dedi. Akıbeti bilinmeyen robot süpürge bir kez daha gündemde. Boşanmanın ardından bir yıl geçmişken birkaç gün önce sosyal medyada şöyle bir iddia ortaya atıldı: Eski çift bir mekanda buluştu. Hadise, Mehmet Dinçerler’e bir şans verdi.” Oysaki Hadise, evliliğini “Özgürlüğüm, sahnem, yaşam tarzım kısıtlanıyor” diye bitirmişti.

Robot Sophia esprisi

Mehmet Dinçerler sessizliğe büründü. Hadise tarafından şöyle açıklama geldi: “Tamamen yalan! Boşandıktan sonra bir daha ne telefonda ne de yüz yüze hiç görüşmediler.” Hadise’ye yakın bir kaynak ise ‘robot süpürge’ye atıf yaparak “Dünyadaki tüm robotlar birleşse, robot Sophia gelse bu iş olmaz! Hadise, Mehmet’i öylesine sildi ki… Telefonunu bile engelledi. Boşanacağını ilk ayında anlamıştı” dedi.

Yırtmaçları hep sorun oldu

Bir tarafta milyonlar kazanan pop yıldızı diğer tarafta iş dünyasında yatırımları olan, ünlü aşklarıyla tanıdığımız, muhafazakar bir ailenin modern görünümlü oğlu Mehmet Dinçerler… Peki ne oldu da, evliliğin birinci ayında ‘olmayacağını’ anladı… Hadise yırtmaçlı bir sahne kıyafeti ve dansı yüzünden çıkan tartışma sonrasında evliliğinden soğudu. Kadere bakın! 2009’da Eurovision Şarkı Yarışması’nda giydiği derin yırtmaçlı elbisesi yüzünden de TRT’yle kriz yaşamıştı. İster iş ister aşk olsun, Hadise attığı adımlarla hadiseli gündemini koruyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.