Mustafa Sandal’dan Eczacıbaşı çiftine ev hediyesi konser

Mustafa Sandal'dan, Oya-Bülent Eczacıbaşı'na yeni evlerinin şerefine mini konser. Süreyya Yalçın-Ozan Baran'ın iki aylık tatili 4 milyon lira. Konser kulislerindeki şok kazanç! Edis, Gülşen ve Hadise rekor kırıyor.

6 Ağustos 2023
Bülent - Oya Eczacıbaşı'nın Bodrum Cennet koyundaki yeni evindeki davet Mustafa Sandal'ın mini konseriyle renklendi

Mustafa Sandal, Cennet Koyu’ndaki yeni villalarına taşınan Oya-Bülent Eczacıbaşı’na ev hediyesi olarak ‘mini konser’ yapmış. Bahçeye küçük sahne kurmuş. Ünlü çiftin evindeki davette üç şarkı söylemiş.

2 milyonluk parti 100 bine geldi

Ünlü bir iş insanı, Bodrum’da 25  kişilik ‘yaz partisi’ vermek istemiş. İki mekandan fiyat almış. Biri 1.5, diğeri 2 milyon TL rakam telaffuz edince şaşırmış. İş insanımız da, eve DJ çağırıp parti yapmış. Arkadaşlarına “Geceyi 100 bin TL’ye mal ettim, kardayım” diyor.

Son lezzet trendi: 850 liralık karidesli pilav

Sosyetik plajlar giriş ücretini 5,500 liraya e kadar çıkartmıştı! Bakmışlar ki, gelenler yüzde 50 azaldı, 3,500’e düşürmüşler. Bu arada bazı işletmeler mönüye ‘karidesli pilav’ eklemiş. Fiyat da 850 lira. Karidesli pilav futbolcuların ve Arap turistlerin favorisiymiş.

2 aylık tatilleri 4 milyon lira

Lüks tekneye 50 dakikalık masaj servisinin 14 bin lira, havalı bir mekanda 3 kişilik akşam yemeğinin 25 bin liraya çıktığı Bodrum’da en çok para harcayan isimler Süreyya Yalçın ile eşi Ozan Baran. ABD Miami’de yaşayan çiftin 2 aylık tatil maliyeti; 4 milyon lirayı bulmuş!

Tekne bedava ev satılık

Burak Özçivit – Fahriye Evcen’in lüks bir teknedeki 10 günlük tatilinin 1 milyon lirayı bulduğu iddia edilmişti. Ancak tekne, Burak Özçivit’in yakın dostu olan bir iş insanına aitmiş. Yani çift, bedava tatil yapmış. Bu arada, Gündoğan’da biri 1,5 milyon dolar diğeri 1 milyon dolar olmak üzere iki villaları var. Birini satmaya karar vermişler.

Cömert ev sahipleri

Dostlarını teknesinde ağırlayan cömert ev sahiplerinden biri de Ata Demirer

Pahalılık otellerden sonra mavi turları da vurdu. Günlüğü 50 bin-150 bin lira arası değişen teknelerin çoğu limanda demirli. Yani “En iyi tekne arkadaşın teknesi” sözü bu yaza damga. Cem Yılmaz, Ata Demirer, Kıvanç Tatlıtuğ dostlarını teknelerinde misafir ediyor.

Kulisteki inanılmaz kazanç!

Gelelim, tatil beldelerindeki bazı konserlerin kulislerinde meydana gelen garip bir olaya! Birçok yıldızın kulis istekleri arasında yemek, meyve, tatlı, sigara, havlunun yanısıra en pahalı yabancı içkiler de bulunuyor. Şarkıcıların ekibindeki bazı kişiler konserden sonra içkileri toplayıp bayilerde satıyormuş. Hatta diyorlar ki; “Bu yeni bir kazanç kapısı oldu, şarkıcıların da olaydan haberi var. Ama ses çıkarmıyorlar.”

Kara listedeki arabeskçi

Bodrum ve Çeşme’deki organizatörler bir kadın arabeskçi ve ünlü bir gruptan yana çok dertli. Arabeskçinin istek listesi bitmiyormuş. Kuliste kalan ne kadar yiyecek-içecek varsa torbalara doldurup eve götürüyormuş. Kaprisli grup da geçenlerde sipariş ettikleri içki markası bulunamadı diye kıyamet koparmış. İstediği armut cinsini bulamadılar diye konserini iptal etmeye kalkan şarkıcı da kara listede.

Rekor kazançlar kimde?

Bu yaza konser sayısı ve fiyatıyla damga vuran yıldızlar Edis ile Derya Bedavacı. Yaz konserlerine haziranda başlayan Edis, eylül sonuna kadar 70 konsere imza atmış olacak. Konser başına 2 milyon lira kazanıyor. Hadise ve Gülşen de kaşelerine zam yapmış. Artık sahne ücretleri 2,5 milyon lira. Bu rakam ekstra işlerde 3 milyona çıkıyor.

Berdan Barbie: “Biraz gülelim”

Önce tayt, sonra pembe kazaklar, şimdi rengarenk bir bluz ve şort giyen türkücü Berdan Mardini sosyal medyanın dilinde. Mardini “Ne yapmaya çalışıyorsunuz, amaç dikkat çekmek mi” sorusuna şu cevabı verdi: “Bana ‘Berdan Barbie’, ‘Her telden Mardini’ diye takılıyorlar. Çok gülüyorum! Yahu ömrümüz ne kadar kaldı bilmiyorum. Her şeye dertlenerek de bir yaşam geçmez. Azıcık eğleneyim, eğlendireyim istedim. Bırakalım arada gri, lacivert, siyah takımları. Biraz gülelim.”

Berdan Mardini’nin derdi biraz gülüp eğlenmek, hepsi bu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.