Reklam, düğün, rol kapma ve daha neler neler

Ezgi Mola reklamdan ne kazandı, Barış Arduç'un yerini kim kaptı? Burcu Esmersoy'un 2.5 milyon liralık düğünü, Nevbahar Koç'un estetik iddiasına cevabı ve Demet Özdemir'in güllü eteği... İşte magazinde konuşulan sıcak konular...

3 Eylül 2023
Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil dün İtalya'da evlendi

750 bin lirayı kaptı

Oğluna 7 aylık hamile olan Ezgi Mola 750 bin TL’ye imza attı. Hamile ünlüler bebek bezi reklamı kapma yarışında

Ezgi Mola oğluna 7 aylık hamile. Ve karnı burnunda pozlar verdikten birkaç hafta sonra reklamı kaptı! Oyuncu, anlaştığı bebek bezi markasından 750 bin TL aldı. Bebek bekleyen başka bir ünlümüz de bu reklamı istemiş. Marka, Ezgi Mola’da karar kılınca pek bozulmuş. Mola doğumdan sonra oğluyla kamera karşısına geçerse aldığı fiyat ikiye katlanacakmış…

Eski kıyafetleri dağıttı 

Berdan Mardini, takım elbiselerini attı. Artık böyle rengarenk giyinecek

Taytları ve pembe takımlarıyla kendi dünyasında bir devrim yaratan Berdan Mardini şöyle isyan etmişti: “Doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım kardeşim? Ben giyince ‘Türkücüye bak’ diyorlar.” Bu isyanı, gardırobunu da değiştirdi. Artık bir stil danışmanıyla çalışan Mardini, klasik takımları dağıtmış. Renkli, ve ses getirecek kıyafetlere 300 bin liranın üzerinde harcamış.

Kime niyet kime kısmet 

Özgü Namal (en solda) ‘Hayır’ deyince o rol Bergüzar Korel’e kaldı. Onur Tuna, Barış Arduç’un (en sağda) yerini aldı

Bergüzar Korel ‘Düğüm’ adlı dizisinde ‘Neslihan’ rolüne hayat verecek. Rol, daha önce Özgü Namal’a gitmiş. 10 yıl sonra ekrana dönecek olan Namal, ‘Kızıl Goncalar’daki ‘Meryem’ karakterine ‘Evet’ deyince, proje Bergüzar Korel’e kalmış. Bu arada Barış Arduç bir telekominikasyon şirketinin yüzüydü. Marka, 2024 yılı için Onur Tuna ile anlaştı, imzalar atıldı.

Dillere destan düğün 

Burcu Esmersoy ile eşi Nazım Akmandil, nikah kıyılırken duygulanıp ağladı

Burcu Esmersoy 1.5 yıllık sevgilisi Nazım Akmandil ile İtalya-Puglia’da evlendi. Üçüncü kez nikah masasına oturan Burcu Esmersoy eşi Nazım Akmandil’den 15 yaş büyük. Bu arada çift, düğün mekanı için bir yıl beklemişti.

Gelinlik, ulaşım, konaklama, ikramlar, parti ve eğlence organizasyonu derken düğünün bütçesi 2 milyon lirayı bulmuş.

276 bin liralık Venedik hediyesi

Demet Özdemir’e, Venedik’te giydiği ve tartışılan güllü eteği hediye edildi

Demet Özdemir’in, Venedik Film Festivali için seçtiği kombinde 184 bin liralık güllü etek olay oldu. “Pazarda 50 liraya satılıyor”, “Mahalle terzimiz 100 liraya diker”, “Aynaya bakmadın mı” eleştirilerden sadece üçü… Demet Özdemir’in ünlü markalara ait ceketi 70 bin, ayakkabısı 22 bin liraymış. Toplam 276 bin liralık bu kombin kendisine hediye edilmiş.

Bu kareyi niye paylaştı? 

Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç iddialara bu kareyle cevap verdi. Paylaşımı da yakın dostu Mert Alaş yaptı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç’un, Amerika’da bir klinikte yüzüne dolgu yaptırdığı iddia edilmişti. Haber bazı magazin sitelerinde ‘estetik faciası’ şeklinde yer aldı. Birkaç gün sonra dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, yakın dostu Nevbahar Koç’la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı. Koç’un, yakın çekilmiş karesine de yer verdi. Nevbahar Koç estetik iddiasını bu yolla yalanlamak istedi. Yoksa izinsiz tek karesinin yayınlanmasına müsaade etmez.

Lüksü Paris’ten tanımlamak 

Tuba Büyüküstün, Paris’teki evinden paylaşım yapıp lüksü tanımlayınca sosyal medyanın diline düştü

Tuba Büyüküstün lüks tanımı tartışılıyor: “Lüks nedir? Çok paran olması, ve o parayla yat, kat, jet alabilmek mi? Hayır, lüks sadeliktir.” Tuba Büyüküstün bir süredir makyajsız ve iddiasız kıyafetlerle dolaşıyor. Yatı ve jeti de yok. Ama İstanbul’da gayrimenkul yatırımları var. Paris-St. Germain’deki 2 dairesinin toplam değeri de toplam 3 milyon euroya yakın. Bölüm başına 750 bin lira kazanıyor. Bir reklamdan milyonlarca lira alıyor. Sahi lüks nedir? Zenginliğin içinde makyajsız ve salaş dolaşmak mı? Buna bir sosyal medya kullanıcısı şöyle cevap vermiş: “Şu zenginlerin fakirlik güzellemeleri yok mu, bayılıyorum. Paris’ten, Türkiye’ye felsefe yapmak bu olsa gerek.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.