Ünlülerin estetik işleri… Kim çok kızıyor, kim hiç umursamıyor?

Demet Evgar ve Zuhal Topal'in ardından Esra Dermancıoğlu'nun da 'estetiği abartan' oyuncuları ti'ye alması birilerini fena kızdırdı! Konuşulanlara bakılırsa; bunlardan biri de Dilan Çiçek Deniz.

9 Eylül 2023
Dilan Çiçek Deniz (solda), Esra Dermancıoğlu

Dilan Çiçek Deniz, 2014’de Türkiye ikinci güzeli seçildikten sonra kendisine art arda ufak tefek dokunuşlar yaptırdı. Bunların arasında silikon, diş, burun, dudak dolgusu gibi değişimler vardı. 4 ay önce de çok ünlü bir meslektaşını yeniden yaratan estetikçinin kapısını çaldı. Gözlerini çekik, çene hattının da belirgin olmasını istedi. Çünkü moda bu!!!

İnzivaya çekildi

Operasyondan hemen sonra da kameraların karşısına geçti. Sosyal medya durur mu? Oyuncuyu, çizgi film karakteri Dalton kardeşlerden ‘Avarel’e ve genetik bir mirastan dolayı çeneleri uzun olan Habsurg hanedan üyelerine benzettiler. Deniz bunalıma girdi, inzivaya çekildi. İş tekliflerini askıya aldı. Hatta sevgilisi Mert Yazıcoğlu’ndan bu sebeple ayrıldığı konuşuluyor. Derken oyuncuya bir darbe de bir meslektaşından, oyuncu Esra Dermancıoğlu’ndan geldi.

Venedik’e gölge düştü

Esra Dermancıoğlu’nun yüzüne kadın çorabı geçirmek suretiyle ünlülerin estetiklerini ti’ye aldığı paylaşımı, kimden ilham alarak yaptı dersiniz? Dilan Çiçek Deniz… Videoyu, gittiği Venedik Film Festivali’nde izleyip çok sinirlenen Dilan Çiçek Deniz cevap vermedi. Yüzünün son halinin konuşulmayacağı bir gündem istiyor. Ama her kamera karşısına geçtiğinde onu bezdirecek yorumlara maruz kalıyor.

Wanda sorun etmedi ama kızan biri var

Umut Akyürek sosyal medyada kendisini eleştirenlerin kötü niyetli kişiler olduğunu söylüyor.

Dilan Çiçek Deniz kadar konuşulan üç isim daha var: Galatasaraylı Icardi’nin eşi Wanda, şarkıcı Umut Akyürek ve Demet Özdemir… Estetikle bambaşka biri olduğunu kabul eden Wanda eski görüntülerinin ortaya çıkmasından hiç rahatsızlık duymadığını, kendisiyle son derece barışık olduğunu söylüyormuş. Önceki röportajlarında İcardi’nin sonuçtan memnun kaldığını da belirtmiş. Umut Akyürek ‘estetik mevzusu’ geçtiğinde çok sinirleniyor. Sosyal medyanın durumu abarttığını düşünüyor. Ve doğal olduğunu söylüyor. Demet Özdemir’in, Venedik Film Festivali’nden servis edilen fotoşoplu kareleriyle, orijinal pozları yan yana geldiğinde fark ortaya çıktı. Özdemir bu karşılaştırmayı beklemiyor muydu? Elbette tahmin etmiştir. Ama böyle tartışmalar da renkli gündemin bir parçası tabii.

Yüzleri, reklamlar belirliyor

Dizi sektöründeki ünlü yapımcı ve yönetmenlerin artık aşırı estetik yaptıran oyunculara yer vermeyeceklerini söylemelerine rağmen niye yaşları 20’lerde gencecik oyuncular yüzlerini dolguyla harcar? Cevabı reklam sektörü belirliyor. Milyonların döndüğü bir krem, bir şampuan reklamı için yüzler, saçlar, hayatlar hızla değişiyor. Yani Demet Evgar, Zuhal Topal, Esra Dermancıoğlu’na kızmak durumu hiç kurtarmıyor…

Rolü için dolguları çıkarttı 

Emel Sayın’ı canlandıracak olan Melisa Döngel de dolgularını çıkartıp sadeleşen ünlüler arasına katıldı

Sosyal medya estetik konularıyla coşarken konuşulan bir hamle de oyuncu Melisa Döngel’den geldi… Cem Karaca’nın hayatının anlatıldığı filmde Emel Sayın’ı canlandıracak olan Döngel ilk iş ne yaptı dersiniz? Yüzündeki dolguları temizletti. “Zaten hiç memnun değildim, pişmandım. İfademi bozuyordu” dedi. Benzer bir pişmanlık 2 yıl önce Nurgül Yeşilçay’dan gelmiş, oyuncu da dolgularından küçük bir operasyonla kurtulmuştu. Bu arada dolgu 6 bin liradan başlıyor, temizletmek ise 10 bin lirayı buluyor. Yani kurtulması daha zor.

Estetik kliniği iddiası

Defne Samyeli

Nüfus kağıdında 51, ama görünürde 30 olan Defne Samyeli’nin genetik yapısının Çinli bilimadamları tarafından inceleneceği de ‘estetik gündemi’nde yerini aldı. Kimi diyor ki, “Bilim adamlarının başka işi yok da, Defne Samyeli’ni mi inceleyecekler?” Bunun bir PR çalışması olduğu iddiası da var. Üçüncü bir söylenti de, Samyeli’nin ünlü bir estetik kliniğine sık sık gidip botoks ve dolgu yaptırdığı. Ama bu söylentiler fit vücudunu gölgeleyemez. Art arda bikinili karelerini paylaşan Samyeli sırrını ‘spor ve doğru beslenme’ diye açıklıyor.

Dilan Çiçek Deniz estetikle çektirdiği gözleri ve dolguyla uzayan çenesi yüzünden o kadar eleştiri aldı ki, çok mutsuz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.