Cem Yılmaz’ın acayip seksi aşk ilanı

9 Mart 2024
Cem Yılmaz şu sıralar yeni gösterisiyle sahnede.

İtiraf edeyim ben görmemiştim Cem Yılmaz’ın aşk ilanını.

Kadınlar grubumdan bazıları çok heyecanlanarak anlattı.

24/7 evimde olan itaatkarım da görmüş ve bütün fetişistik duyguları coşmuş vaziyette o da anlattı.

Sonunda ben de meraktan baktım fotoğrafa tabii ki. 

Cem Yılmaz’ın ayakkabısının bir kadının stiletto topuklu çizmesiyle yan yana görüldüğü bu aşk ilanı doğrusu bana son derece seksi ve yaratıcı geldi.

Soyutlama kapasitesi fazla olmayan beyinler bunu anlamayacaklardır nasıl olsa ama neyse ki ben ve çevremdekiler böyle değiliz.

Cem bence bu yaratıcı fotoğrafla hem bir ilişkinin başladığını çok güzel anlatmış hem de iplerin tümünü kadına verebileceğini  de ima etmiş. 

Stiletto çizme zaten kadın hakimiyetinin sembolü gibidir. Ben bir sahibe olarak itaatkarım üzerindeki kontrolümü doğal kıyafetlerimle göstermekten hoşlanırım ama ekstra cezalandırma gerektiğinde kullandığım stiletto çizmelerim de var.

Fotoğraftaki kadının çizmesinin konumu adamın ayakkabısına bir üstünlük kurmuş gibi duruyordu.

Cem Yılmaz’da böyle fetişistik eğilimler var mı bilemiyorum ama inşallah vardır, bu onu çok daha ilginç ve seksi bir erkek yapar. 

Açıkçası ben onun kadar zeki, bilgili bir erkeğin bu tür seks oyunlarından hoşlanmasını beklerim ama bu tabii onun bileceği bir iş.

O çizmenin sahibinin Necla Karahalil olduğu daha sonra ortaya çıktı.

Pilates eğitmeni olan Necla Karahalil sosyal medya hesabından yayınladığı kareler arasında Cem Yılmaz’ın günler önce paylaştığı ayakkabılı fotoğrafa da yer verince kimliğini deşifre etti.

150 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından arka arkaya paylaşımlar yapan Necla Karahalil fotoğraflara ‘’Şubat gibi şubat güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı’’ notunu düştü.

Cem Yılmaz ise Necla Karahalil’in karelerine kalp emojisiyle yorum yaparak ilişkilerini bizlere açıkladı..

Necla hanım 37 yaşındaymış. Cem Yılmaz ile aralarında 13 yaş fark varmış. Bence çok uygun bir yaş farkı ve ikisine de mutlu bir ilişki diliyorum. Necla hanım ilerde o stilettoya uygun davranışlar konusunda tavsiyeye ihtiyacı olursa her zaman bana başvurabilir. Ona tecrübemi memnunlukla aktarırım.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.