Bodrum sezonu böyle açıldı: 26 bin lira şezlong kirası, 450 lira lahmacun

Bodrum'da 2023 yaz sezonu hızlı başladı. Plaja giriş ve aylık şezlongun yeni fiyatı 26 bin TL... Demet Özdemir ile Serenay Sarıkaya'nın bikinili poz yarışı, Eda Taşpınar'ın tatil paketi, paparazziler kimi bekliyor?

11 Haziran 2023
Her yaza fiyatıyla damga vuran şezlong bu yıl 26 bin TL oldu. Lahmacun 450 TL, ayran 190 TL.

📌 Serenay Sarıkaya ile Demet Özdemir karşılıklı bikinili fotoğraf paylaşma yarışına girdi. Dikkat çeken rekabetin nedeni ortaya çıktı. Büyük markalar yeni reklam sözleşmeleri yapmak üzere. 15 milyon 900 bin takipçili Demet Özdemir ile 9 milyon 800 takipçili Serenay Sarıkaya pozlarıyla kendilerini hatırlatıyorlar. Tatilde çalışmak zor iş!

Demet Özdemir ile Serenay Sarıkaya’nın bikinili poz yarışı…

📌 Plaj pozları diğer ünlüleri de sardı. Paparazzilere yakalanırlarsa ters ışıkla selülitli, kötü bir açıyla kilolu görünmek tehlikesi var. İyi fotoğraf çeken bir tatil arkadaşı Instagram için çok gerekli.

📌 Otelde kalanlar objektiflere yakalanmamak için türlü önlemler bulmuş. Şezlong başında nöbet tutup dürbünle paparazzi gözetleyen garsonlar var.

Eda Taşpınar’ın tatil paketi

📌 Eda Taşpınar’ın tatil paketi en havalısı. Şöyle ki; belirli günlerde özel fotoğrafçısını Mikonos’a çağırıp sahilde pozlar veriyor. Ekipte styling, kuaför, cilt bakım uzmanı bile var. Sosyetik ikoncan olmak kolay değil.

Eda Taşpınar, Mikonos’daki fotoğrafları için özel ekip kurdu.

📌 Magazinin en kıdemli muhabirleri Bodrum’da mevzilendi. Hande Erçel ile sevgilisi Hakan Sabancı, Demet Özdemir, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat-Kenan Doğulu çiftini görüntülemeyi hedefliyorlar.

📌 Bodrum-Türkbükü’ndeki en pahalı 3 mekanda son durum şöyle;

Plaja giriş ve şezlong aylık: 26 bin TL

Otel odası: Gecelik 50 bin TL’den başlıyor

Lüks villa 3 aylık kira 13 milyon TL

Lüks tekneyle ‘Mavi Yolculuk’ 1 hafta 1 milyon TL

Tramisu 1.250 TL, hamburger 600 TL, semizotu salatası 500 TL, lahmacun 450 TL, ayran 190 TL, bir bardak çay 50 TL.

Bezdiren Habsburg çenesi

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in katıldığı son davetteki karesi olay oldu. Yorumlardan o kadar bunaldı ki, “Vallahi bezdim” diye bir paylaşım yaptı. İddiaya göre; Deniz, şarkıcı, oyuncu, model ve ınfluencer’ları hızla etkisi altına alan, hepsini aynı anadan doğmuş gibi benzer yapan yöntemlere başvurmuştu: ‘Habsburg Çenesi’ ve ‘Fransız askısı’…

İşte Dilan Çiçek Deniz’in 4 yıl içindeki değişimi…

Soran olursa ‘Zayıfladık’

Ünlüler arasında son trend estetikler dolgu çene ve Fransız askısı. “Estetik oldum” dememek için de buna “Ufak tefek dokunuş” diyorlar. Örneğin Bensu Soral, Hadise ve Aslıhan Doğan Turan’a çenelerini sorarsanız şöyle cevaplarla karşılaşırsınız: “Zayıflayınca yüz hatlarım belirgin hale geldi”, “Yaş aldıkça yüzüm oturdu”, “Estetik yok. Işık ters gelince öyle çıkmış.”

O çenenin kısa tarihçesi

Estetik cerrahların ‘jawline dolgu’ dediği yönteme, sosyal medya ‘Habsburg Çenesi’ ya da ‘Dalton kardeşliği’ adını taktı. Neden mi? 1200’lerde yaşamış Habsburg Hanedanı’nın üyeleri çıkıntılı çeneye sahipmiş. 16 kuşak akraba evliliği yapınca tarihe çeneleriyle de geçmişler. 72 yıllık çizgi film karakterleri Daltonlar şimdilerde Instagram’da çeneli güzelleri ti’ye almak için kullanılıyor.

Habsburg Hanedanı’nın üyeleri

Kızdıran yorumlar

Peki çenesi ve çekik gözleriyle yüz ifadesi değişen, bu yüzden hiç almadığı kadar yorum yağmuruna tutulan Dilan Çiçek Deniz’in cephesinde neler oluyor? Deniz, takipçi mesajlarından o kadar bunaldı ki, sonunda “Vallahi bezdim” yazılı bir fotoğraf paylaştı. Oyuncu, “Habsburg çeneli” benzetmesine çok gülmüş. “Yüzünü mahvettin, tüm güzelliğin gitti” sözlerine incinmiş. Yeni yüzünün iş anlaşmalarını gölgeleyeceği yönündeki yorumlara sinirlenmiş. Her yorumu tek tek okumaya kalkınca da bunalmış. Arayan, soran arkadaşlarına çenesinin ters ışık nedeniyle öyle çıktığını, dolgu yaptırmadığını söylüyor. Gözlerinin halini “Fransız askısı yok. Şeffaf yüz çekme bantları kullandım, yanlış yaptım” diye açıklıyor. Türkiye Güzeli de seçilen gencecik bir oyuncu kendine bunu neden yapar? Dilan belki bunu da açıklar…

 

 

Icardi-Simge buluşmasındaki Wanda Nara kanunuIcardi-Simge buluşmasındaki Wanda Nara kanunu

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.